Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak
2.9.2008, Pavel Koza, aktualita
Těšíte se na XPERII X1? Kdo by se netěšil, ani mě osobně nenechává chladným. Bohužel se zdá, že se slibovaného zařízení hned tak nedočkáme.
Ondřej Fabianek (3) | 1.9.20082:48
XPERIA podle mě tímto krokem absolutně ztratila cenu.
Odpovědět0  0
tombik_ce4you (104) | 31.8.200810:36
No tak to se SE fakt nepovedlo. Jsem rad ze jsem se vykaslal na cekani a v zachvatu nedockavosti a nadseni z vyplaty si bezel pro Diamonda. TouchPro je prece jen pro me potreby trochu zbytecna cihlicka. I kdyz ted trochu vaham zda jsem neprohloupil. No treba celou X1 preskoci a udelaji rovnou X2 aby byla schopna konkurovat v roce 2009... Chjo, a to mam SE tak rad.
Odpovědět0  0
Pavel Koza (555) | 31.8.200811:14
Upřímně řečeno by zrušení X1 a přesun všech sil k X2 s ještě lepšími parametry by asi bylo to nejlepší, co SE může udělat. Nebo dopadnou jako HTC s SHIFTem, který byl v době představení téměř snový, ale po mnoha odkladech se začal prodávat jako hodně předražené a přinejlepším průměrně vybavené zařízení, které může mnohem levnější konkurenci konkurovat pouze integrovaným 3G modemem a dotykovým displejem. Což ale za tu více jak dvojnásobnou cenu stálo jen málo lidem.
Odpovědět0  0
Martin Ráž Hoch (55) | 31.8.200823:57
Ale oni se najdou kupci, kteří budou tvrdit, jak je tohle zařízení super jen proto, že to je SE. Když si ale vezmu neodladěný Touch SW Panels (logicky, protože HTC má ohromnou, zavedenou zkušebnu v podobě XD) a k tomu hrozná 4-řadá klávesnice (a není tohle to co právě toto zařízení činí výjimečným?!) + navíc další zpoždění, tak bych na nějakou XPERII moc nečekal. Je pravda, že je to vlastně takový pilot SE, ale nevím nevím... HTC v tomhle zareagovalo velmi pružně a ono i to pověstné "Word of mouth" dělá své a já naprosto nechápu to ignoranství SE marketingu, kdy nechají předvánoční trh nevykrytý a prakticky tak ponechají monopol konkurenci! Vždyď teď si jistě šikmoocí kamarádi v HTC plácají po ramenou s vidinou tučných odměn;) Navíc představte si tu situaci, kdy trh lační po podobných zařízení a všude začne vyskakovat Touch Pro... "Jůůů, co to máš? Nový HTCčko, jo? A je to dobrý? Fakt... FAKT?! Týbláhotojemašinahnedsipronídu!!!" (uvědomte si, že typycký představitel cílové skupiny není WM odborník a tak o nějaké XPERII moc neví)
Odpovědět0  0
burticek (1) | 31.8.20088:47
Náhodou, já SE děkuji. Před lety jsem čekal na P990i a nakonec jsem přešel k WM. Nebýt toho, tak jsem možná ještě byl u Symbianu. Nyní to vypadá, že mi SE opět ulehčí rozhodování a půjdu do Raphaela :)
Odpovědět0  0
Martin Ráž Hoch (55) | 31.8.20088:21
No ano, to je přesně ono - když tohle oznámili, ještě nikdo nevěděl, že stejný výrobce vydá obdobný (dle mě lepší, ale opravdu dle preference) přístroj, akorát o půl roku dříve. A to už je jako co říci, když má stejný model tržní náskok takovou dobu. Taky mi přijde, že čím více se odhaluje závoj tajmeství nad tímhle přístrojem, tak začínají vycházet čím dál podstatnější nevhody oproti Touch Pro. No uvidíme, jak to ještě SE stihnou pokazit.
Odpovědět0  0
hnipak (7) | 31.8.20080:11
Těšil jsem se... už mě to začíná bejt fuk. Pro SE je samozřejmě průser, ale stejně i na přelomu 2008/2009 nebude moc podobných zařízení jak výbavou tak designem.
Odpovědět0  0
htcjirka (36) | 30.8.200815:56
Opet smolny SE,jako kdysi spousta lidi cekala rok na P990i,za rok uz to byl telefon o nicem.
Odpovědět0  0
stris (7) | 30.8.200813:27
Obávám se, že když byla oznámena konfigurace, spoustě lidem spadla brada a řekla si, že tohle určitě chtějí. Bohužel, v době kdy se dostane na trh už bude konkurence vyhazovat na trh produkty se stejnými/lepšími parametry. :o/
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.